Skip to content

Werkplaats monteur

Hoorn

Functieomschrijving

Als werkplaats monteur bij Koos Bakker is het jouw belangrijkste taak om al onze aanhangers in topconditie te krijgen en te houden. Met een technische basiskennis kom je bij ons al een heel eind, wij leiden je wel op tot een echte kenner op het gebied van aanhangwagens.


Nog even kort jouw taken en verantwoordelijkheden als monteur werkplaats op een rijtje:

  • Het analyseren van de conditie en reparatie van aanhangwagens
  • Het uitvoeren van onderhoud
  • Aanpassingen en montagewerkzaamheden
  • Advies geven over aanpassingen en reparatie

Ben je ook goed met klanten? Het is altijd fijn als je een keer bij onze servicebalie kunt inspringen om een klant te helpen!


Kan niet, bestaat niet”

Sinds 1981 is ons bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens; nieuw, gebruikt of op maat gemaakt. Na al die jaren zijn wij ondertussen een begrip in West-Friesland en staan we bekend om onze vakkundigheid en ons goede persoonlijk advies. We zijn een erkend BOVAG-bedrijf wat garant staat voor deskundig onderhoud en vakbekwame monteurs. Bij ons hebben de klanten de keuze uit meer dan 200 aanhangwagens en we kunnen iedere aanhanger leveren, van klein tot groot. We onderscheiden ons door mee te denken en samen een passende aanhangwagen te vinden, of zo nodig, te maken. “Kan niet, bestaat niet” is ons motto en wat niet bestaat, dat maken we zelf.

Koos Bakker Aanhangwagens is een middelgroot, gezond bedrijf met een gezellig klein team dat bestaat uit de eigenaar, een assistent-bedrijfsleider en twee fantastische monteurs. En nu zoeken we dus iemand die dit team komt ondersteunen als monteur. Het is niet alleen belangrijk dat je deze rol aankunt, het is ook van belang dat je binnen ons team past.


Wat je van ons krijgt

Wij bieden jou een leuke werkplek met goede arbeidsvoorwaarden en een salaris dat past bij jouw werkzaamheden en ervaring. Verder kun je rekenen op:

  • 25 vakantiedagen;
  • Een fulltime werkweek (38 uur);
  • Pensioenbijdrage conform cao Metaal en Techniek;
  • De mogelijkheid om jouw rijbewijs E te halen;
  • Wanneer nodig een interne opleiding voor aanhangwagen monteur;
  • En natuurlijk een aanhangwagen van de zaak.

Wat we van je vragen

Denken in oplossingen is het belangrijkste ingrediënt voor succes. Met technisch inzicht en creativiteit weet jij voor ieder probleem een oplossing te vinden.  Een specifieke opleiding of werkervaring vinden wij niet nodig, een flinke dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid wel. We werken in een gezellig team waarin we voor elkaar klaarstaan. We vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega ook graag samenwerkt. 


Enthousiast geworden? Solliciteren kan via de onderstaande button. 

of